Fantastisk, sådan lød det for snart otte år siden i mit bagland, hvor jeg blev indvalgt i Odense Byråd for første gang. Siden har det politiske arbejde fyldt meget af min tid med mange gode resultater og ikke mindst indflydelse der hvor det gælder.

Mit seneste udspil har været et vækst initiativ til Heli- og Droneport i Odense, hvor visionen er, at øge byens internationale tilgængelighed gennem etablering af en lufthavn/landingsplads udelukkende for helikoptere og droner. 

Samarbejde både internt og i de forskellige udvalg er kendetegnet ved mit politiske arbejde, gerne på tværs og med både liberalt og humanistisk afsæt, fordi verden ikke er et ”enten eller”, men ”et både og”.

Det kræver robusthed og tolerance også i konkurrencen med de andre kandidater, men som nok også bedst kendetegner mine stærke sider, og som har bragt mig derhen hvor jeg gerne vil være. 

Præcist der, hvor jeg som folkevalgt kan hjælpe Odense til at blive en endnu bedre og sundere by at bo, arbejde og drive virksomhed i. 

Håber også du vil hjælpe med dit kryds den 16. november 2021