Claus Houden

Din personlige stemme i Odense Byråd

GENVALG TIL ODENSE BYRÅD 2017

18. oktober 2017

Fantastisk, sådan lød det for snart fire år siden i mit bagland, hvor jeg blev indvalgt i Odense Byråd. Siden har det politiske arbejde fyldt meget af min tid med mange gode resultater og ikke mindst indflydelse der hvor det gælder.

 Det har været som næstformand i Sundhedsudvalget samt Beskæftigelses- og Socialudvalget, med en periode i Børn- og Ungeudvalget.

 Plus bestyrelsesposter i det private og bl.a. som  Direktør for Hans Christian Andersen Litteraturpris Komite, der sidste år uddelte sin pris til den Japanske forfatter Haruki Murakami som satte Odense endnu mere på verdenskortet.

 Samarbejde både internt og i de forskellige udvalg er kendetegnet ved mit politiske arbejde, gerne på tværs og med både liberalt og humanistisk afsæt, fordi verden ikke er et ”enten eller”, men ”et både og”.

 Det kræver robusthed og tolerance også i konkurrencen med de andre kandidater, men som nok også bedst kendetegner mine stærke sider, og som har bragt mig derhen hvor jeg gerne vil være.

 Præcist der, hvor jeg som folkevalgt kan hjælpe Odense til at blive en endnu bedre og sundere by at bo, arbejde og drive virksomhed i. 

Håber også du vil hjælpe